Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa është e madhe sipërfaqja e Kosovës?

Sipërfaqja e Kosovës është afër 11000 km katrore.

 

You cannot copy content of this page