© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjermania

Në fund të vitit 2020, Shoqata Mjekësore Gjermane regjistroi gjithsej 409,121 mjekë që punonin në të gjithë Gjermaninë.

Rritja graduale e numrit të mjekëve vitet e fundit ka vazhduar kështu: krahasuar me vitin 1990, numri i mjekëve që punojnë është rritur me rreth 60 për qind.

Burimi: Statista

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.