Mon. Feb 6th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa është numri i muskujve në trupin e njeriut ?

trupin e njeriut ka rreth 656 muskuj.

You cannot copy content of this page