© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa është numri oksidues i oksigjenit në superoksidin e kaliumit KO2?
A. -1
B. -2
C. -1/2
D. -1/4

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.