Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa është sipërfaqja e Maqedonisë së Veriut ?

Sipërfaqja e përgjithshme e Maqedonisë së Veriut është 25,713 km2

You cannot copy content of this page