Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje
Sa është sipërfaqja e Prishtinës ?
Sipërfaqja e Prishtinës është rreth 854.06 km².

You cannot copy content of this page