Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa fuqi është një wat?

Një vat është një njësi fuqie. Është sasia e energjisë që i nevojitet një artikulli për të funksionuar; shkalla me të cilën harxhohet energjia.

Një vat është e barabartë me energjinë elektrike që rrjedh me një shpejtësi prej një xhaul (njësi energjie) në sekondë.

You cannot copy content of this page