Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gabime kirurgjikale

Sa gabime kirurgjikale ndodhin çdo vit në SHBA ?

Të paktën 4 mijë gabime kirurgjikale ndodhin çdo vit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Burimi: NCBI

Gabime kirurgjikale

You cannot copy content of this page