© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
mjeket

Sa gabime mjekësore ndodhin çdo vit në Angli ?

Më shumë se 237 milionë gabime mjekimi bëhen çdo vit në Angli, pasojat e shmangshme të të cilave i kushtojnë NHS-së mbi 98 milionë funte dhe më shumë se 1700 jetë çdo vit, tregojnë vlerësimet kombëtare, të publikuara në internet në revistën BMJ Quality & Safety.

Burimi:BMJ

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.