© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Sa gabime mjekësore ndodhin çdo vit në SHBA?

Sa gabime mjekimi ndodhin çdo vit në SHBa ?

FDA merr më shumë se 100 mijë raporte të gabimeve të mjekimit çdo vit në Shtetet e Bashkuara.

Janë rreth 400,000 lëndime të lidhura me barnat që ndodhin në spitale çdo vit për shkak të gabimeve të mjekimit.

Burimi: Singlecare

Gabime mjekësore

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.