© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Sa gabime mjekësore ndodhin në vit Gjermani ?

Rreth 20,000 gjermanë mendohet se vdesin si rezultat i gabimeve të bëra në spitale apo klinika çdo vit, zbuloi një studim i publikuar të martën.

Nga 18.6 milionë pacientë që trajtohen në spitale dhe klinika çdo vit, 190,000 pacientë raportojnë gabime në trajtimin e tyre.

Burimi:Thelocal.de

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.