Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa herët mund ta dalloni nëse jeni shtatzënë?

Pavarësisht shfaqjes së hershme në proces, i duhet pak kohë që trupi juaj të krijojë mjaftueshëm hCG për t’u regjistruar në një test shtatzënie. Në mënyrë tipike, duhen rreth tre deri në katër javë nga dita e parë e menstruacioneve tuaja të fundit përpara se të ketë mjaftueshëm hCG në trupin tuaj për një test pozitiv të shtatzënisë.