Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa kilometra duhet të fluturojë një bletë për të mbledhur nektar për një kilogram mjaltë ?

Për një kilogram mjaltë një bletë duhet të fluturojë 176 000 kilometra.