Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa kirurge femra ka në Indi?

Kirurgjia është një profesion i dominuar nga meshkujt në mbarë botën.

Vetëm 19% e kirurgëve në SHBA janë gra, sipas statistikave nga Shoqata Mjekësore Amerikane.

Shoqata e Grave Kirurge të Indisë pretendon se vetëm 700 nga 25,000 kirurgë indianë janë gra.

Burimi: Scroll.in

Pyetje dhe Përgjigje

You cannot copy content of this page