© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Sa kohë duhet të presë një pacient në dhomën e emergjencës në SHBA?

Pacienti, në departamentit e urgjencës spitalore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mesatarisht pret më shumë se një orë e gjysmë për t’u dërguar në dhomën e tij ose të saj dhe 2.25 orë para se të lirohet.

Pacientët që arrijnë në  me kocka të thyera presin mesatarisht 54 minuta të dhimbshme përpara se të marrin ndonjë ilaç kundër dhimbjes.

Burimi: HBR

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.