Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kromozomet , Kromozomi

Sa kromozome i ka bizelja ?

Bizelja i ka 14 kromozome.