Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

Sa kromozome i ka Misri ?

Misri i ka 20 kromozome.

Fjalët kyçe: Kromozomet , Misri , Kromozomi , Misër 

Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

You cannot copy content of this page