Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kromozomet , Kromozomi

Sa kromozome i ka miza e venës?

Miza e venës i ka 8 kromozome.

You cannot copy content of this page