Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

Sa kromozome i ka Qepa ?

Qepa i ka 16 kromozome.

Fjalët kyçe: Kromozomet, Qepa

Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

You cannot copy content of this page