Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

Sa kromozome i ka Shimpanza ?

Shimpanza i ka 48 kromozome .

Fjalët kyçe: Shimpanza , Kromozomet , Kromozomi

Kromozomet. Kromozomi, Kromozome

You cannot copy content of this page