Thu. Aug 18th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kanceri i gjirit foto Rtv21 e1512682258104

Sa kushton operacioni i gjirit në Britani të Madhe ?

Mbretërinë e Bashkuar, operacioni i implantit të gjirit kushton rreth 4000 deri në 9,000  euro

Kjo zakonisht nuk përfshin koston e konsultimeve ose kujdesit pasues.

Ju gjithashtu do të duhet të paguani për çdo operacion pasues që mund t’ju nevojitet në të ardhmen.

Burimi: NHS

You cannot copy content of this page