© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjermania

Sa kushton studimi i mjekësisë në Gjermani?

Duhet të llogarisni nga 6000 deri në 12000 euro për semestër.

Janë shumë para, kështu që disa universitete ofrojnë mundësi të ndryshme financimi.

Studenti mund të paguajë tarifat e shkollimit menjëherë, mujore ose plotësisht pas diplomimit.

Burimi: AerzteFinanz

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.