Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa lloje tingujsh ka në anglisht?

44 tinguj

Në përgjithësi pranohet se ka rreth 44 tinguj në anglisht, me disa ndryshime që varen nga theksi dhe artikulimi.

44 fonemat angleze përfaqësohen nga 26 shkronjat e alfabetit individualisht dhe të kombinuara.

You cannot copy content of this page