Sat. Jun 25th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Sa mol hidrogjen (H2) përfitohen gjatë tretjes së 3,25 g zink në acid sulfurik?

A. 0,1 mol
B. 0,01 mol
C. 0,5 mol
D. 0,05 mol

You cannot copy content of this page