Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjumi

Sa orë gjumë duhet t’i bëjë fëmiu yt?

Çdo fëmijë është ndryshe nga një fëmijë tjetër. Disa fëmijë kanë nevojë për më shumë gjumë e disa për më pak, por ekzistojnë disa udhërrëfyes se sa orë gjumë duhet t’i bëjë një fëmijë mesatarisht gjatë 24 orëve.

🔹️A flen fëmiu yt në veturë?
🔹️A duhet ta zgjoni me zor në mëngjes?
🔹️A është i lodhur dhe i irituar gjatë ditës?

Nëse PO atëherë fëmiu yt nuk po bën gjumë të mjaftueshëm.

Një fëmijë parashkollor ka nevojë për 10-13 orë gjumë gjatë natês. Kjo periudhë e gjumit vjen duke u zvogëluar sa më i madh që të jetë fëmija ashtu që kur të jetë 14 vjeç do të ketë nevojë për 8-10 orë gjumë në ditë./Poliklinika Dr.Memli

☎️ 045725725
☎️049667722