© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjermania

Sa pacientë trajtohen çdo vit në dhomat e urgjencës gjermane?

Në kuadër të kujdesit urgjent ambulator, vlerësohet se çdo vit trajtohen më shumë se 18.6% e atyre me sigurim shëndetësor ligjor.

Kjo korrespondon me rreth 7.5 milionë njerëz.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.