Sa para fitojnë Mjekët në Gjermani?


Gjermania Mjekët
 
 
Gazeta Shëndeti në bazë të informacioneve që ka siguruar ka mësuar se vitin e tyre të parë, Mjekët në Gjermani marrin afërsisht 4000 euro në muaj, dhe pas 3 deri 5 vitesh kjo mund të rritet në më shumë se 5000 euro në muaj.

 

Mjeku Specialist paguhet rreth 5600 euro në muaj dhe me kalimin e viteve ose me rritjen e përvojës së punës arrin deri 7000 euro në muaj.


Lexo edhe: Sa para fitojnë Infermierët në Gjermani?Shih edhe:  Coronavirus UK: Could spread of Indian variant jeapordise plans to ease lockdown?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *