Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjermania

Në Gjermani mund të fitoni rreth 9000-12000 euro bruto në muaj si Mjek Ortoped .

Në varësi të situatës familjare dhe shumës së të ardhurave, do të duhet të prisni rreth 40-50 për qind zbritje për sigurimet shoqërore dhe tatimin mbi pagën.

Nëse punoni në mënyrë të pavarur, mund të fitoni shumë më shumë.

Burimi: GermanMedicine