Thu. Aug 18th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Mjeku Ortoped në Arabinë Saudite mund të fitoj afërsisht 13,000 deri në 18,000 euro në muaj .

Përveç kësaj, punëdhënësit zakonisht paguajnë një apartament për ju dhe familjen tuaj, sigurim shëndetësor dhe një fluturim për në shtëpi në vit.

Shumica e punëdhënësve presin një angazhim për të paktën një ose dy vjet.

 

Burimi

You cannot copy content of this page