Sa para në vit i merr Fedarata Sindikale e Shëndetësisë nga Punëtorët Shëndetësor?

loading...

Të gjithë jemi kurioz se sa para në vit i merr Sindikata e Shëndetësisë. 
Gazeta Shëndeti nga disa burime të saj ka mësuar se kjo Federatë në vit i merr rreth 1 milion euro nga 14000 punëtorë shëndetësor.

Rreth këtyre parave nuk ka asnjë raport se si menagjohen, ku shpenzohen dhe ku shkojnë. Këtë e dinë vetëm Blerim Syla thanë këto burime për Gazetën Shëndeti.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *