© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa përqind e gabimeve të mjekimit shkaktohen nga infermierët?

Rezultatet: Gabime mjekimi kishin bërë 64.55% e infermierëve. Përveç kësaj, 31.37% e pjesëmarrësve raportuan gabime mjekimi në prag të shfaqjes së tyre.

Llojet më të zakonshme të gabimeve të raportuara ishin doza e gabuar dhe shpejtësia e infuzionit.

Burimi: NCBI

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.