Sa qeliza përmban çdo qenie njerëzore?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sa jetojnë qelizat?

Tue Dec 24 , 2019
   Jeta e qelizave Çdo qenie njerëzore përmban më shumë se 50 trilionë qeliza. Çdo minutë vdesin qindra milionë syresh dhe po aq lindin përmes procesit të ndarjes së qelizës. Disa prej tyre, si qelizat e bardha të gjakut, vdesin pas disa orësh jetë, ndërsa disa të tjera, si neuronet, mund të […]