Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa shpesh jepet kimioterapia dhe sa kohë zgjatë?

Në çfarë intervali kohor do të aplikohet kimioterapia dhe sa do të zgjasë trajtimi, varet nga shumë faktorë si: lloji i protokollit kimioterapeutik, madhësia e tumorit, karakteristikat biologjike të qelizave tumorale, mosha, sëmundjet përcjellëse, reagimi individual në kimioterapi etj…