Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa shqiptarë jetojnë në Kanada ?

Shqiptarët në Kanada, të njohur edhe si shqiptaro-kanadezë (ang. Albanian Canadians), përbëjnë një komunitet prej 31,030 banorësh, sipas censusit të vitit 2011.

 

 

You cannot copy content of this page