Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Në bazë të vlerësimit të Kombeve të Bashkuara, ka 195 shtete në botë. Megjithatë, ka edhe një numër të madh të territorieve me status të ndryshëm, siç janë territore të varura, autonome, pavarësisht, etj., që nuk janë vlerësuar si shtete nën organizatat ndërkombëtare si Kombet e Bashkuara.

Kështu që, numri i shteteve në botë mund të ndryshojë në varësi të kriterit të përdorur për të klasifikuar një vend si shtet apo jo.

You cannot copy content of this page