© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa ujë duhet të pimë?

Ndërsa sasia e ujit që pini nuk do të ketë një efekt të madh në lëkurën tuaj, pirja e një sasie të shëndetshme uji çdo ditë – veçanërisht nëse aktualisht nuk po konsumoni mjaftueshëm – është një ide e zgjuar.

Akademitë Kombëtare të Shkencave, Inxhinierisë dhe Mjekësisë në SHBA sugjerojnë 11,5 gota për gratë dhe 15,5 gota për burrat (kjo përfshin ujin nga ushqimi, i cili përbën rreth 20% të marrjes sonë të ujit). Ky numër mund të ndryshojë në bazë të vendit ku jeton dhe sa aktiv je.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.