© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjermania

Sa universitete janë në Gjermani ku mund të studioni mjekësinë ?

Që nga viti 2018, ju mund të studioni mjekësi në 38 universitete shtetërore (36 për mjekësi humane, 29 për stomatologji dhe 5 për mjekësi veterinare) si dhe në 4 universitete private (vetëm mjekësia humane) në Gjermani.

Burimi: LeipzigMedicinal

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.