Sakrifikimi i jetës familjare dhe MjekuE gjithë jeta juaj do të ju shkoj në studim gjatë punës si Mjek.
Si Mjek nuk do të keni kohë pothuajse për asgjë. 
Puna juaj si Mjek do të jetë shumicën e kohës 24 orë pa pushim. 
Vetëvrasjet më të mëdha ndodhin te Mjekët për arsye të presionit të madh fizik dhe mendorë. 
Jeta juaj si Mjek do të jetë një skëterrë e vërtetë. 

Ndoshta mund të bëni dikur para si Mjek por çfarë duhen paratë kur e keni shkatërruar jetën tuaj.


Lexo edhe: 6 arsye për të mos studiuar Mjekësinë
Shih edhe:  Researchers speed identification of DNA regions that regulate gene expression -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *