© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

 

Sëmundjet respiratore obstruktive kronike fillojnë në:

a)rrugët e mëdha të frymëmarrjes
b)rrugët e vogëla të frymëmarrjes
c)alveole
d)në të gjitha rrugët në të njejtën kohë

 

Shih edhe:

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.