Shënimi i 28 Nëntorit në Kosovë: Ofendimet për heronjtë, fyrje për flamurin kuq e zi

loading...


108-vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë është shënuar edhe këtë vit, si çdo herë tjetër në Kosovë.

Për shkak të pandemisë festimet kanë qenë më të zbëhta, por megjithatë secili ka festuar në mënyrën e tij.

Qytetarët janë mbledhur në sheshet e qyteteve të tyre, që ishin të mbushur me flamuj kuq e zi, të gjithë të shtypur dhe të padrejtuar, shkruan Gazeta Insajderi.

Kaq pak rëndësi flamurit kombëtar i dha edhe Qeveria e Kosovës, kur e ndriçoi objektin e saj.

Shumë kritika u dhanë për mënyrën se si u rezlizua gjithë ndriçimi.

Pa kritika s’ mbeti as ngjarja ku u vendos shtatorja Adem Jasharit.

Qyterarët shprehën irritimin e tyre për mënyrën se si është punuar shtatorja e heroit legjendar, shkruan Gazeta Insajderi.

No description available.

Njëjtë dukuri edhe me shtatoren e Skënderbeut, e cila poashtu u përurua në Prizren.

Ndërkohë, me ngjyrat e flamurit kuq e zi është ndriquar ndërtesa më e lartë në botë, që gjendet në Dubai, dhe si ura e Bosforit në Stamboll./Insajderi.org

The post Shënimi i 28 Nëntorit në Kosovë: Ofendimet për heronjtë, fyrje për flamurin kuq e zi appeared first on Insajderi.

Related posts