Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fëmijët

Shenja paralajmëruese nëse fëmija juaj ka stres të lartë.

1. Frikë e lidhur me gjumin
2. Problem në përqendrimin
3. Agresiviteti i shtuar
4. Mbushja e shtratit.
5. Sjellja hiperaktive
6. Tërheqja nga familja dhe miqtë
7. Çrregullimet e të ngrënit ose të gjumit
8. Reagimet e tepërta ndaj problemeve të vogla

Ilir HAVOLLI, Psikolog klinik….

You cannot copy content of this page