Shenjat që tregojnë se do takoni shpirtin tuaj binjak sipas ligjit të tërheqjes

loading...


Ligji i tërheqjes ju përgatit ngadalë dhe ju jep shenja delikate që tani jeni gati të mirëpritni dashurinë e jetës tuaj. Ekzistojnë 6 shenja që tregojnë se do të takoni shpirtin tuaj binjak sipas Ligjit të Tërheqjes

Ju e dini se çfarë dëshironi.

Kjo s’ do të thotë që ju keni në mendjen tuaj një partner të përsosur për fotografi, përkundrazi do të thotë që ju e dini që s’ mund të prisni që dikush të jetë saktësisht ashtu si dëshironi të jetë, përsa i përket gjatësisë, ngjyrës, theksit, etj. Megjithatë ju e dini se cilat vlera thelbësore dëshironi të ndani. Ju s’ ia vidhni vetes shanset për t’u habitur duke pasur një mendim fiks për dikë specifik. Ju e dini saktësisht se çfarë po kërkoni në shpirtin tuaj binjak.

Ju përmirësoni veten.

Ju s’ mund të merrni dashuri Me kusht që s’ jeni gati të jepni dhe s’ mund të jepni dashuri Me kusht që s’ doni veten. Siç thotë një shprehje ‘s’ mund të derdhni asgjë nga një filxhan bosh’. Kur e doni veten dhe punoni për të, po e bëni veten më të mirë dhe po ashtu është dhe dashuria e jetës tuaj në ndonjë vend tjetër. Kur të dy jeni të përgatitur, universi do të komplotojë për t’ju bërë së bashku.

Shpesh keni ëndrra romantike.

Shumë çifte që takuan shokët e tyre të shpirtit, shpesh raportojnë se kishin parë ëndrra shumë romantike pak para se të takoheshin për herë të parë. Disa madje ëndërrojnë partnerin e tyre dhe i njohin në ëndërr. Ëndrrat harrohen shpejt dhe mund të mos ju kujtohen hollësitë specifike, por do të ndjeni një ndjenjë lumturie të jashtëzakonshme. Do të ndiheni energjik dhe dashuria që ndjeni në zemrën dhe shpirtin tuaj do t’ju lë pa frymë.

Jeni të mbushur me energji.

Ju mund të jeni në prag të takimit me dashurinë e jetës suaj; dashuria kërkon përpjekje dhe energji. Kur të jeni me dashurinë e jetës suaj, do t’ju duhet kjo. Universi ju mbush me shumë dashuri kur fillon t’ju përgatisë për takimin me partnerin tuaj të shpirtit. Me kusht që s’ e ndjeni atë energji, atëherë s’ jeni gati. Ju do të keni nevojë për nivele të qëndrueshme dhe të larta të energjisë pozitive për t’iu kushtuar rritjes së marrëdhënies dhe Universi vendos kur jeni në gjendje ta jepni këtë.

Kudo ku shkoni, duket se dashuria ju ndjek.

Kur ju duket se jeni të rrethuar nga romanca kudo që shkoni është një shenjë që dashuria do t’ju trokasë shumë shpejt në derë. Ju ndjeni romancë kudo që shkoni dhe kjo është një shenjë që tregon se shumë shpejt ju do takoni shpirtin tuaj binjak.

Ju e dini qëllimin tuaj të jetës.

Jo shumë besojnë në këtë dhe jo shumë e zbulojnë atë pa shumë përpjekje. Pasi të keni filluar të bëni përpjekje për të manifestuar fatin tuaj, edhe dashuria do të vështrojë. Kur qëllimi i jetës suaj mungon, ju ndjeni një boshllëk dhe melankoli, në këtë mënyrë ju tërhiqni pranë vetes njerëz dhe ndjenja që janë në të njëjtin nivel dridhjeje. Sapo të dini qëllimin tuaj dhe të mbusheni me pasion, do të tërhiqni dikë me të njëjtin nivel frekuence, dikë që mund të përputhet me nivelin e dhembshurisë dhe pasionit tuaj.

h.b/dita

Related posts