Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, me pikëllim të thellë ka pra…

loading...

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, me pikëllim të thellë ka pranuar lajmin se ka ndërruar jetë profesor Zenel Kabashi.

Familja humbi prindin, bashkëshortin dhe të afërmin e tij, ndërkohë mjekësia kosovare humbi njeriun që dha shumë për të.

Për shumë vjet ai punoi në Klinikën…

More

Image may contain: 1 person, standing


Source

Related posts