Shifrat e të infektuarve me COVID-19 nëpër komuna

loading...


Nga rezultatet e publikura nga IKShPK bëhet e ditur se sot në nivel vendi janë regjistruar edhe 258 raste të reja me COVID-19.

Komuna-e-prishtines/">Komuna e Prishtinës prin për nga numri i rasteve 53 sosh, menjëherë pas saj vjen komuna e Pejës me 28 raste, pastaj Gjilani me 24 raste.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 53 raste, komuna Pejë 28 raste, komuna Gjilan 24 raste, komuna Ferizaj 18 raste, komuna Fushë Kosovë 15 raste, komuna Podujevë 15 raste, komuna Viti 13 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Prizren 12 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Lipjan 9 raste, komuna Mitrovicë 9 raste, komuna Dragash 7 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Istog 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Klinë 2 raste, komuna Kllokot 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Suharekë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Han i Elezit dhe Rahovec.Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *