Shkon në katër numri i viktimave nga koronavirusi

loading...
Shënohet viktima e katërt në Itali për koronavirus: ai është një 84 vjeçar i shtruar në spital në Bergamo përcjell Gazeta Shëndeti.
Pothuajse në të gjithë Italinë veriore ndalesa për shkollat fillon sot. Duomo dhe Scala në Milano janë gjithashtu të mbyllura.
Viktima e tretë ishte në Lombardi. Por me vdekjen e 84-vjeçarit, viktimat totale në Itali rriten në katër.


Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *