Shoferi i autobusit nga Shqipëria arrestohet se i dha ryshfet zyrtarit kufitar

loading...

Një shtetas i Shqipërisë është arrestuar dje nën dyshimin për dhënie të ryshfetit.

Sipas policisë, dje rreth orës 10:03, i dyshuari derisa ka qenë duke kaluar me autobus në hyrje nga Shqipëria në Kosovë në Vërmicë, i kishte ofruar zyrtarit policor para me qellim që të përshpejtohen procedurat e kontrollit.

Në lidhje me këtë rast është njoftuar prokurori dhe të dyshuarit i është konfiskuar pasaporta dhe i njëjti është liruar në ecuri të rregullt.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *