Shpejtim Bulliqi: Podujeva i dha mesazh Kosovës

loading...


Kryeyari i ri i Podujevës Shpejtim Bulliqi, pas fitores së sotme në këtë komunë, ka deklaruar se vota e Podujevës i japi mesazh tërë Kosovës dhe realitetit kosovar.

“Jam i lumtur se qytetari i Podujevës i japi mesazh tërë Kosovës. Ka ardhur koha për ndryshim dhe kjo u rikonfirmua për LDK-në më së miri në Podujevë. Ndryshimi do të ndodhë. LDK dikur ishte subjekt serioz, mirëpo janë njerëzit që sot e drejtojnë dhe s’ dua ti komentojë ata”, tha Bulliqi.

Bulliqi tutje u shprehë se s’ ka pranuar akoma ndonjë urim nga ana e taborit të LDK-së.

“Për aq sa kam pasur qasje në telefon, akoma s’ kam marrë urimin e fitores nga tabori i LDK-së. Ata e dijnë më mirë, ndërsa unë edhe nga RADIO 1 ju premtojë Podujevasve se do je m kryetar i të gjithë qytetarëve. Podujeva është keq qeverisur dhe ne do punojmë bashkë”, tha ai./RADIO 1/

The post Shpejtim Bulliqi: Podujeva i dha mesazh Kosovës appeared first on Insajderi.

Related posts