Mon. Aug 8th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Shprehitë e përditshme ndikojnë në pamjen tonë.

Ndonjëherë ju mund të harxhoni një mal me para për flokët tuaja, por është mirë që t’i mënjanoni shprehitë e pashëndetshme dhe flokët e tuaja do jenë të bukura dhe të shëndetshme.

Më poshtë mund të lexoni disa prej arsyeve që ndikojnë në kualitetin e flokëve tuaja

  1. s’ ushqeheni me rregull
  2. I mbani flokët e lidhura lart
  3. Ekspozoheni në diell
  4. s’ i pastroni flokët shpesh
  5. s’ i preni majat e flokëve
  6. Bëni dush shumë të nxehtë
  7. I prekni flokët shumë

[ad_2]

You cannot copy content of this page