ShSKUK: 254 pacientë në trajtim nga COVID-19

[ad_1]

Sipas raportit të punës për datën 19 maj 2021, 254 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme.

145 pacientë janë të konfirmuar me COVID-1910 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 171 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 143 pacientë:6 pacientë janë në gjendje të rënduar77 janë të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë dhe 108 janë me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 53 pacientë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 64 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 7 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 111 pacientë

:4 në gjendje të rënduar

68 të konfirmuar pozitivë

63 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 20 pacientë

Spitali i Gjakovës, 17 pacientë

Spitali i Pejës, 30 pacientë

Spitali i Gjilanit, 23 pacientë

Spitali i Ferizajt, 8 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 9 pacientë

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!