Shtëpi dhe kuzhina për kukulla në Eureka Kids Kosovo

[ad_1]

Fëmijët mund të dëshirojnë të luajnë me shtëpi dhe kuzhina në miniaturë.

Realizojani dëshirën fëmijës tuajdhe blini shtëpi dhe kuzhinë të kukullave

Kuzhinat dhe shtëpitë e kukullave janë lodrat më të dëshiruara për të vegjlit. Me lojë simbolike ata bëjnë prova dhe përjetojnë situatat në të cilat mund të gjenden nesër, per me shume është një lloj loje në të cilën promovohet barazia.

Kjo është arsyeja pse ne duam t’ju prezantojme ” Dottie Dollhouse”, shtepine mrekullueshme nga brendi KIDKRAFT!

Ku: EurekaKidsKosovo

[ad_2]

Leave a Reply